Het digitale Tech@doptie Spel via Microsoft Teams

 

Wat leuk dat jij deelneemt aan de digitale variant van het Tech@doptie Spel!

Jij gaat met jouw collega’s het digitale Tech@doptie Spel spelen. Jullie gaan op een leuke manier met elkaar in gesprek over technologie in de zorg. Samen met de spelleider gaan jullie op zoek naar de vragen en behoeften die jullie hebben over dit thema.   

Het digitale Tech@doptie Spel wordt gespeeld via Microsoft Teams. Hieronder lees je stap-voor-stap hoe het in zijn werk gaat.

 

 

Om te starten met het Tech@doptie Spel, volg je onderstaande stappen.

  1. Je hebt van jouw collega een mail ontvangen met daarin een uitnodiging voor het Tech@doptie Spel. In deze mail klik je op Deelnemen aan Microsoft Teams-vergadering.
    Een hyperlink met de tekst 'Deelnemen aan Microsoft Teams-vergadering'
  2. Er wordt een webpagina geopend waar je twee opties ziet: Download de Windows-app en Deelnemen op internet, klik op deelnemen op internet. Je kunt het beste gebruik maken van de browsers Microsoft Edge of Google Chrome  Je browser vraagt mogelijk of Teams je microfoon en camera mag gebruiken. Sta dit toe, zodat je gezien en gehoord wordt tijdens het spelen van het Tech@doptie Spel.
  3. Voer je naam in en klik op Nu deelnemen wanneer je klaar bent.
  4. Hiermee ga je naar de ‘digitale lobby/wachtruimte’ van het Tech@doptie Spel. De spelleider krijgt een melding dat je er bent en kan je vervolgens toelaten.
  5. Verdere stappen worden door de spelleider besproken tijdens het spelen van het Tech@doptie Spel.
  6. Veel plezier!