Home > Nieuws > Bijeenkomst: Afsluitende inspiratiebijeenkomst Zorg- en Welzijnspact

Bijeenkomst: Afsluitende inspiratiebijeenkomst Zorg- en Welzijnspact

27 november 2018

AFSLUITENDE INSPIRATIEBIJEENKOMST ZORG- EN WELZIJNSPACT
ONDERWIJS OVER TECHNOLOGIE ZORG & WELZIJN
Het Zorg- en Welzijnspact intensiveert de samenwerking tussen Zorg, Onderwijs en Overheid. Actiegericht, lerend en werkend. In deze laatste regionale bijeenkomst gaan we samen aan de slag met ideeën en plannen voor innovatie binnen Zorg en Welzijn.

Onder leiding van de dagvoorzitter gaat u terug naar de schoolbanken. In deze bijeenkomst laten we verschillende onderwijsprojecten zien waar studenten bezig zijn met toepasbare technologie in Zorg en Welzijn. Sjors Groeneveld, Practor Tech@doptie, zal aftrappen en na een ronde van korte pitches is er de ruimte voor een interactief tafelgesprek. Hierna gaan we als deelnemers de strijd aan met de studenten. Wie komt tot de beste oplossing?

Mede namens Albert Zeggelaar en Jeroen Marée (directeuren Zorg en Welzijn ROC Nijmegen en Rijn IJssel) heten wij u van harte welkom. Laat u dus informeren, inspireren en draag bij aan de beste zorg nu en in de toekomst, met goed opgeleide en kundige professionals!

AANMELDEN

Programma
12.30 – 13.30     Inloop met lunch
13.30 – 13.40     Ontvangst door dagvoorzitter Mark Beumer
13:40 – 13:50     Sjors Groeneveld Practor Tech@doptie
13.50 – 15:00     4 pitches vanuit mbo en hbo in de regio en aansluitende tafelgesprekken
15:00 – 15.15     Pauze
15.15 – 16.30     Krachtmeting: Deelnemers versus studenten
16.30 – 16.45     Afsluiting
16.45                Borrel

Inhoud
In Zorg en Welzijn is het gebruik van technologie dagelijkse gang van zaken. Technologie wordt ondersteunend ingezet van tilliften tot microscopen en pacemakers tot elektronische rolstoelen. Als we spreken over technologie worden deze hulpmiddelen al gezien als normaal. Maar innovaties gaan hard en draaien nu ook om big data, artificial intelligence, zorg op afstand en 3d printing. Technologie komt harder op ons af dan we soms denken en daarom bereiden we onze studenten hierop voor. Tijdens deze inspiratiebijeenkomst ziet u allerlei voorbeelden hoe onderwijsinstellingen in de regio met bijvoorbeeld Tech@adoptie toekomstige zorgprofessionals klaar maken voor de toekomst.

Datum
Dinsdag 27 november van 12.30 tot 16.45 uur.

Locatie
ROC Nijmegen
Campusbaan 6, Nijmegen
Direct aan Centraal Station Nijmegen.

Deelnamekosten
Deze bijeenkomst is gratis.
Op deze bijeenkomst zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden op www.wzw.nl

Aanmelden
Aanmelden kan hier.

Informatie
Wil je meer informatie ontvangen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Tjerry Verhoeven, via t.verhoeven@wzw.nl / 026 – 389 89 83. Of neem contact op met Inge Kamphuis, via i.kamphuis@techadoptie.nl / 06 – 413 118 12.