Home > Nieuws > Hacking Health Nijmegen 5 tot 7 april

Hacking Health Nijmegen 5 tot 7 april

05 april 2019

Hacking Health Nijmegen

Samen werken aan oplossingen voor actuele problemen in de zorg tijdens Hacking Health Nijmegen 2019 !

In de week van vrijdag 5 tot en met zondag 14 april 2019 gaan meer dan 400 gezondheids(zorg) professionals, patiënten, designers, programmeurs, studenten, ondernemers en andere enthousiastelingen op vijf locaties in Nederland gezamenlijk werken aan actuele en toekomstige uitdagingen in de zorg tijdens Dutch Hacking Health.

Dit keer zal Tech@doptie een probleemstelling inbrengen.

Deelnemen
Voor alweer de 5de keer organiseert Dutch Hacking Health in Nijmegen bij het Radboudumc Hacking Health Nijmegen. Ben jij die enthousiaste zorgverlener, patiënt, ontwerper, developer of student die graag de zorg wil (leren) verbeteren en vernieuwen? Dan zijn zij op zoek naar jou als deelnemer! Dankzij WZW, Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn zijn er een aantal GRATIS tickets voor deelname aan Hacking Health Nijmegen beschikbaar voor werknemers bij organisaties die lid zijn bij WZW, hoe tof is dat?!  Wil jij kans maken op een gratis ticket, stuur dan asap een e-mail naar: nijmegen@hackinghealth.ca 

Thema’s
Dit jaar wordt er met twee thema’s aan de slag gegaan namens “Toekomstbestendige arbeidsmarkt in de zorg” en “Gezond leven en gezond blijven”.  Hoe gaan we om met een stijgende vraag van zorg? Hoe helpen we de huidige zorgverleners met technologie om slimmer ter werken. Hoe kunnen we gezond(er) leven makkelijker maken en stimuleren?
Heb jij een actueel probleem passend bij 1 van deze thema’s en wil jij samen met anderen deze verder brengen? Meld je dan nu aan voor een gezellig en inspirerend weekend.

Meer info
Op vrijdagavond krijgen de deelnemers de gelegenheid hun ideeën en/of probleem te pitchen, daarna vormen zij multi-disciplinaire teams. Aan het einde van het weekend geven de teams op zondagmiddag een presentatie van hun eindoplossing aan een fantastische jury o.l.v. Bertine Lahuis lid van de Raad van Bestuur van het Radboudumc. Wil je meer weten? Kijk dan ook bij de veel gestelde vragen.

Kijk voor meer informatie en het programma ook op de site van WZW