Home > Nieuws > Onderwijs en Arbeidsmarkt 2021

Onderwijs en Arbeidsmarkt 2021

23 september 2021

openbaar | door Provincie Gelderland


23 september 2021 van 09.15 uur tot 12.00 uur

www.gelderland.nl/Onderwijs-Arbeidsmarkt-2021 


Onze docent-onderzoeker Angelique verteld in de deelsessie van OnePlanet over de leerwerkplaatsen. Via deze link van Virtueel Gelderland een inkijkje.

Informatie

‘Samen met Slagkracht, talentvol naar de toekomst!’

Het Onderwijs en Arbeidsmarkt evenement staat weer gepland op donderdag 23 september 2021 van 9.30 uur tot 12.00 uur!
Het thema is ‘Samen met Slagkracht, talentvol naar de toekomst!’. We bekijken op donderdagochtend 23 september de wereld door de bril van de mensen over wie het gaat. Hoe kijken zij terug op de afgelopen 1,5 jaar, en hoe kijken zij naar de toekomst? Kunnen ze meekomen in het veranderende werken en leren? Wat betekenen technologische ontwikkelingen en digitalisering in hun loopbanen? Hoe zijn ze bezig met de ontwikkeling van hun talenten?

Het evenement is digitaal bij te wonen. Maar er is ook ruimte voor LIVE ontmoeten en verbinden tijdens diverse deelsessies op locatie bij onze partners. Uiteraard binnen de dan geldende COVID-19 maatregelen. Wilt u live aanwezig zijn bij een deelsessie? Geef dat dan aan in het aanmeldformulier. Bekijkt u het gehele evenement liever online, dan hoeft u geen voorkeur op te geven. Heeft u tijdens het evenement een deelsessie aangeklikt, maar wilt u ook een kijkje nemen bij een andere? Geen probleem, dat kan gewoon!

Meld u nu aan!

Een week voordat het evenement plaatsvindt, ontvangt u de toegangslink. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten op ons evenement!
LET OP! U hoeft zich niet apart voor de sessies aan te melden wanneer u deze online volgt. Wilt u fysiek aanwezig zijn, dan kunt u dat aangeven op het aanmeldformulier. Dit doet u door middel van het aanvinken van de sessie van uw voorkeur.

Neem bij vragen contact met ons op via provincieloket@gelderland.nl