Home > Nieuws > Online Inspiratie ontbijt – Technologieën van de toekomst – Sensoren

Online Inspiratie ontbijt – Technologieën van de toekomst – Sensoren

19 januari 2022

Op woensdag 19 januari 2022 is er weer een online inspiratie ontbijt over technologieën van de toekomst binnen zorg en welzijn. Dit keer specifiek over sensoren; hoe werken sensoren en hoe kunnen deze ons leven gaan beïnvloeden? Hoe gaat dit de zorgprofessional van de toekomst veranderen en wat betekent dat dan voor onze studenten van nu en het onderwijs?

Laat je inspireren en praat mee

Wij nodigen jullie van harte uit om met ons mee te kijken naar de technologieën van de toekomst en met ons en de ontwikkelaars in gesprek te gaan over de drie producten die wij presenteren.

De Sensara

Deze is al volop in gebruik binnen de intramurale zorg en thuiszorg. Door middel van de nieuwste sensor- en locatiebepaling technologie genereert Sensara data. Deze data maakt het mogelijk om zowel in de kamer als in het pand inzicht te krijgen in de situatie van de bewoner zodat persoonlijke zorg optimaal aangeboden kan worden.

De inslikbare pil en het slimme toilet

Ook kunnen jullie kennismaken met twee innovatieve sensoren de inslikbare pil en het slimme toilet van Oneplanet. Het slimme toilet is nog niet op de markt, maar volop in ontwikkeling.

Wij horen graag jullie mening

Zorgtechnologieën zullen niet meer weg te denken zijn maar wat doen en willen we als maatschappij en onderwijs er mee? We zijn benieuwd naar de mening van docenten Z&W; waar zien jullie kansen en bedreigingen en hoe stimuleren we het kritisch bewustzijn van onze studenten.

Als jij benieuwd bent, nodigen we je van harte uit om je aan te melden via: info@techadoptie.nl

meld je aan via info@techadoptie.nl