Home > Nieuws > 4 juni feestelijke start Practoraat Tech@doptie

4 juni feestelijke start Practoraat Tech@doptie

04 juni 2018

Op maandag 4 juni willen wij samen met u het Practoraat Tech@doptie Zorg & Technologie een officiële start geven. Het practoraat is onderdeel van het project Tech@doptie, een samenwerking tussen  onderwijs-, zorginstellingen en overheid.

Deze feestelijke happening vindt plaats bij De Kookplaats in Arnhem. Daar zullen genodigden, belangstellenden, studenten en medewerkers van het practoraat en het project Tech@adoptie gezamenlijk de aftrap geven van het practoraat.

Peter van Mulkom, College van Bestuur van ROC Nijmegen, zal kort toelichten waarom ROC Nijmegen en Rijn IJssel samen voor dit project hebben gekozen. Jorick Scheerens van Practoraten.nl zal u meenemen in de ontwikkelingen binnen het mbo. Practor Tech@doptie Sjors Groeneveld zal inhoudelijk ingaan op de doelstellingen en activiteiten van het practoraat.
 
Gedurende de dag vindt ook de eerste Tech@doptie hackathon plaats met een mix aan studenten van ROC Nijmegen en Rijn IJssel. Tijdens de startbijeenkomst zullen de drie beste ideeën gepresenteerd worden.

Meld u hier aan

Wat: startbijeenkomst Practoraat Tech@doptie Zorg & Technologie
Wanneer: maandag 4 juni 2018
Tijd: inloop vanaf 15.45 uur, start officieel programma 16.00 uur, borrel 17.00 uur
Locatie: De Kookplaats, Utrechtseweg 30, Paviljoen B11, 6812 AR Arnhem

Heeft u een vraag: info@techadoptie.nl