Home > Nieuws > Hackathon Tech@doptie

Hackathon Tech@doptie

12 maart 2019

12 maart Tech@doptie Hackathon

Een hackathon is een evenement waarin in kleine groepjes creatieve oplossingen voor alledaagse problemen worden bedacht én uitgewerkt. Op 12 maart organiseert het practoraat Tech@doptie een hackathon rondom het thema zorg & technologie. Naast docenten vanuit zorg, welzijn & techniek zijn ook andere geïnteresseerden uit het onderwijs en het werkveld van zorg, welzijn en techniek welkom!

We gaan binnen een dag bruikbare ideeën en prototypes maken op basis van een praktijkvraagstuk uit de zorg- en welzijnssector. Doordat de samenstelling van elke groep zeer divers is wordt het onderwerp van alle kanten belicht waardoor de kans op goede oplossingen wordt vergroot. Samen van en met elkaar leren, experimenteren en ontdekken staat centraal. Je wordt als groepje begeleidt door ervaren coaches en er zijn experts aanwezig die jullie kunnen ondersteunen bij diverse vraagstukken (creativiteit, vormgeving, technologie).

De hackathon zal plaatsvinden op Rijn IJssel locatie Veluwestraat (Veluwestraat 120, Arnhem).

Ontvangst vanaf 8:30 en we starten om 8:45.

De inschrijving via de site is inmiddels gesloten, mocht u nog meer informatie willen neem contact op via info@techadoptie.nl.

Op 4 juni hebben we tijdens een eerdere hackathon een filmpje laten maken: