Home > Nieuws > Tech@doptie op het Zorgplein van de Techniekdag Arnhem

Tech@doptie op het Zorgplein van de Techniekdag Arnhem

06 oktober 2018

Techniekdag 2018 op Industriepark Kleefse Waard!

Tech@doptie is weer aanwezig op de Techniekdag 2018 in Arnhem, dit jaar op Industriepark Kleefse Waard!
Net al de andere jaren kunnen jongeren uit de regio Arnhem zich oriënteren op een toekomst in de techniek op de Techniekdag 2018. En dan is er speciaal het Zorgplein, waar je kunt kennismaken met technologie voor in de zorg.
Kom ons opzoeken op het Zorgplein!

Wanneer?

Zaterdag 6 oktober
10.00 tot 17.00 uur

Waar?

Industriepark Kleefse Waard
Westervoortsedijk 73, Arnhem

Er hebben zich inmiddels veel bedrijven aangemeld die erg leuke activiteiten hebben bedacht om kinderen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar op een actieve manier te laten kennismaken met alle mogelijkheden in de Techniek.

Wat de kinderen kunnen doen?

Samen met leerlingen van het Candea College gaan ze nadenken over een brug, die past in het landschap van De Liemers en gaan ze deze ook bouwen, er is een echte smid die echt vakwerk laat zien, kinderen kunnen een eigen sleutelhanger maken, aan de slag met installatiewerk, er is een echte Zorg-robot die je opdrachten kunt laten uitvoeren, er is een Lego waterrad die de kinderen zelf af kunnen bouwen en waar ze testjes mee uitvoeren, er zijn laboratoriumproefjes, een tovertafel, een mega LED scherm en echt nog veel meer. De activiteiten zijn zowel binnen als buiten.

Een dag die zeker voor de kinderen, maar ook voor ouders en anderen zeker de moeite waard is.

Meer informatie op de website: http://techniekdag.nl/arnhem/