Home > Nieuws > Technovium & NTC event: inzet MBO-4 student bij innovatie

Technovium & NTC event: inzet MBO-4 student bij innovatie

30 oktober 2018

Technovium en Novio Tech Campus slaan de handen ineen. Op dit moment zijn stagiaires van ROC’s vooral handjes die kunnen helpen met het productieproces of als extra krachten binnen een organisatie. Dit geldt niet alleen binnen de industrie maar in alle sectoren. Novio Tech Campus en Technovium zien en creëren de mogelijkheden om kennis te maken hoe MBO-4 studenten te gebruiken voor innovatie. Op 30 oktober vanaf 16:00 zal er op Novio Tech Campus een evenement plaatsvinden waarbij de voordelen duidelijk gemaakt zullen worden van de mogelijkheden om MBO-4 studenten te gebruiken bij industriële product innovatie. Er zullen voorbeelden langskomen en er zullen ook docenten aanwezig zijn van het Technovium om het gesprek hierover aan te gaan. Ook Tech@doptie zal hier een pitch verzorgen

Mogelijk werkt u op dit moment al samen met Technovium of het ROC maar dit evenement wil andere mogelijkheden benadrukken waar deze studenten nuttig voor zijn omdat zij ook heel erg naar de praktische toepassing kijken en daarmee een waardevolle inbreng kunnen hebben in product innovatie. Voor bedrijven van de Industriekring Nijmegen is dit een uiterst interessante bijeenkomst die een nieuw licht kan werpen op de samenwerking met het ROC en het gebruik van stagiaires.

Voor vragen of opmerkingen kunt u via tim.will@noviotechcampus.com terecht. 

Het evenement is gratis, aanmelden kan vanaf begin oktober op de website van Novio Tech Campus waar het evenement ook plaatsvindt en is van 16:00 tot 18:30.

Na de plenaire sessie zijn er verschillende stands tijdens de borrel waarbij verschillende initiatieven waaronder degene die in de sessie zijn langsgekomen zich presenteren en men kan zien wat de mogelijkheden zijn.

Programma:

16:00 Inloop

16:30 Plenaire sessie

17:30 Netwerk en borrel met stands

18:30 Einde

inschrijven