Home > Nieuws > Webinar ‘Digitale vaardigheden in de praktijk van de zorg’

Webinar ‘Digitale vaardigheden in de praktijk van de zorg’

04 mei 2020

Nieuw onderzoek van Vilans naar digitale vaardigheden in de praktijk van de zorg helpt projectleiders van digitale projecten bij de zorg om te kiezen voor slim maatwerk. Zeer relevant nu door de coronacrisis zoveel mogelijk digitaal werken een pure noodzaak is geworden.

Het onderzoek is uitgevoerd in samenwerking met Digivaardig in de zorg, het practoraat Tech@doptieUtrechtzorg en Buro Strakz. Practor Zorg & Technologie, Sjors Groeneveld, zag tijdens het spelen van hun Tech@doptie spel een grote diversiteit aan digivaardigheden bij de meer dan 250 zorgmedewerkers die eraan meededen. ‘Als zorgaanbieders geen oog hebben voor verschil in digivaardigheid bij hun personeel dan belemmert dit de adoptie van zorgtechnologie.’

Op 4 mei (van 15.00 tot 15.30 uur) organiseert Vilans een webinar over digitale vaardigheden in de zorg waarin de Vilans adviseurs Bart van Mierlo en Doortje Boshuizen in samenwerking met Suzanne Verheijden van Digivaardig in de Zorg en Sjors Groeneveld van het practoraat Tech@doptie ingaan op dit onderwerp.

Aanmelden kan via de volgende link: Aanmelden