Home > Nieuws > Werkconferentie Digivaardig in de Zorg ‘Hoe integreer ik zorg- en welzijnstechnologie in mijn onderwijs?’

Werkconferentie Digivaardig in de Zorg ‘Hoe integreer ik zorg- en welzijnstechnologie in mijn onderwijs?’

24 maart 2021

De werkgroep Onderwijs van de coalitie Digivaardig in de zorg en het Platform Inzet van Technologie voor Zorg en Welzijn nodigen je van harte uit voor hun werkconferentie.

Beide organisaties hebben als doel om alle (toekomstige) professionals binnen zorg en welzijn voor te bereiden op de digitale aspecten in hun werk. Is dat ook jouw doel? Doe dan mee op 24 maart van 14.30 tot 16.30 uur!

Tijdens de werkconferentie willen we je meenemen in wat er landelijk speelt op het gebied van zorgtechnologie in het onderwijs. Je kunt inspiratie opdoen, netwerken en kijken over welke thema’s jij wilt meedenken. Je krijgt concrete handvatten voor je eigen onderwijspraktijk. Het programma is interactief en bestaat uit korte workshops van 20 minuten.

Voor wie?
Deze digitale werkconferentie is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het zorgonderwijs. Dat zijn natuurlijk docenten maar ook beleidsmakers, curriculummakers, zorg- en onderwijsinnovatoren etc.

Programma

  • 14.30-14.45        Plenaire aftrap
  • 14.45-16.15       3 workshoprondes van 20 minuten
    Je kunt zelf 3 workshops kiezen uit het aanbod van 6 workshops
  • 16.15 – 16.30     Plenaire afsluiting

Aanmelden
Meld je hier aan. Deelname is gratis. Deze werkconferentie vindt digitaal plaats via Teams. Je krijgt op tijd een link toegestuurd naar de bijeenkomst.