Home > Zorg, Welzijn & Technologie Festival 18 mrt’21

Zorg, Welzijn & Technologie Festival 18 mrt’21

18 maart 2021

Op donderdag 18 maart van 10-16 uur organiseren wij, samen met andere zorg-, welzijn-, en onderwijsorganisaties uit Oost Nederland, het Zorg, Welzijn en Technologie festival 2021. Een groot online evenement met circa 8 podia en ongeveer 60 verschillende sessies.

We gaan met elkaar op zoek naar antwoorden op vragen als ‘Hoe ziet de toekomst van technologie eruit?’ ‘Wat is er nu al aan nieuwe technologie?’ ‘Hoe krijg je het werkend?’ ‘Wat zijn de grenzen?’ Het festival richt zich op (mbo/hbo) studenten, docenten en professionals in zorg en welzijn en de insteek zal zich vooral op de praktische toepasbaarheid richten.

De afgelopen weken zijn we, samen met werkgeversvereniging WZW, het gesprek aangegaan met verschillende groepen studenten van Rijn IJssel en ROC Nijmegen om de inhoud van het festival zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van studenten. Wij hebben er zin in en kijken uit naar een mooi online event!!

Programma en aanmelden

Meer informatie over de sprekers, de onderwerpen die voorbij komen en tijden kun je vinden op de website www.technologiezorgenwelzijn.nl Het is inmiddels ook mogelijk om je op de website alvast aan te melden voor het festival. Zodra alle tijden zijn afgestemd met de sprekers dan kan je ook je eigen programma samenstellen. Dat is een hele puzzel dus kost even wat tijd. Als je je alvast aanmeldt voor het festival dan laten wij je weten zodra alle tijden definitief zijn en je je eigen programma kan samenstellen.

Kennisclips

Om alvast in de stemming te komen en om kennis te maken met een zestal veel voorkomende technologien in zorg en welzijn hebben we kennisclips gemaakt. Deze kennisclips geven in een paar minuten een introductie van een technologie en laten zien hoe deze in zorg en welzijn ingezet kan worden. De kennisclips zijn ook op de website van het festival te vinden: www.technologiezorgenwelzijn.nl/kennisclips/ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *