Home > Nieuws > Alle techniekdagen van 2020 geannuleerd

Alle techniekdagen van 2020 geannuleerd

5 juni 2020

De Techniekdagen zullen dit najaar allen worden geannuleerd in verband met het coronavirus. Hiermee vervallen dus ook de deelname van Tech@doptie aan de Techniekdag Nijmegen, Techniekdag Liemers en Techniekdag Arnhem.

Jaarlijks organiseert VNO-NCW Midden in samenwerking met diverse partners Gelderse Techniekdagen met vele duizenden bezoekers. Zo worden jongeren (en hun ouders) ge├źnthousiasmeerd voor techniek & technologie. Voor Tech@doptie een mooie manier om te laten zien dat techniek in de zorg heel interessant is voor zowel de jongeren als voor hun ouders. Veel bezoekers die wij op een techniekdag spreken zijn of mantelzorger dan wel werkzaam in de zorg en zijn altijd zeer ge├»nteresseerd in de zorgtechnologie die wij meenemen naar de techniekdag.

Bericht van de organisatie: Echter zal er wel gezocht worden naar een andere manier om jongeren te inspireren voor techniek. Het blijft noodzakelijk om toekomstige technici te enthousiasmeren. Hiervoor worden nu plannen gemaakt en uitgewerkt. Wij gaan ervoor om in 2021 weer fantastische Techniekdagen te organiseren en hopen iedereen daar te zien. Zodra de data van de verschillende Techniekdagen bekend zijn, zullen deze worden gedeeld. Houd hiervoor de website www.techniekdag.nl in de gaten.