Home > Nieuws > Uitreiking Gehandicaptenzorgprijs 2018

Uitreiking Gehandicaptenzorgprijs 2018

4 oktober 2018

Drie technologische innovaties zijn nog in de race voor de Gehandicaptenzorgprijs: de app signaLEREN, de kindergebaren-app en het digitaal programma voor psycho-educatie ‘Ziejewel’. Maandag 12 november maakt de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) bekend wie de winnaar is van de Gehandicaptenzorgprijs 2018 op de Kennismarkt in de Jaarbeurs Utrecht.

Gehandicaptenzorgprijs 2018

Prijsuitreiking

Op maandag 12 november wordt bekend wie de winnaar is van de Gehandicaptenzorgprijs 2018. De prijs bestaat uit een geldbedrag van €10.000 euro. Daarnaast ontvangt de winnaar een kunstwerk, beschikbaar gesteld door Triodos Bank. De andere genomineerden ontvangen een geldbedrag van €2.500 euro.

VGN organiseert de Kennismarkt, samen met Reinaerde en Kennisplein Gehandicaptensector, waarin innovaties in de gehandicaptensector centraal staan. De Kennismarkt vindt plaats in Mediaplaza in de Jaarbeurs Utrecht. De uitreiking van de gehandicaptenzorgprijs, onder dagvoorzitterschap van Frank Bluiminck, is onderdeel van het programma op de Kennismarkt en start om 13.00 uur. Wil jij aanwezig zijn bij de prijsuitreiking van de Gehandicaptenzorgprijs 2018? Meer informatie over het programma en het aanmelden, klik hier.