Leerarrangement Technologie in zorg- & welzijnsonderwijs

Leerarrangement Technologie in zorg- & welzijnsonderwijs

Zorg en technologie: we horen en lezen er veel over. Termen als robotica, domotica en zorg op afstand worden steeds meer gemeengoed in zorg en welzijn. Maar wat betekent dit voor het onderwijs? Als wij de toekomstige medewerkers in zorg en welzijn willen opleiden dan moeten dit soort onderwerpen (meer) aandacht krijgen in het onderwijs. En dan niet alleen in de keuzedelen.

Vind jij het leuk om meer te weten over de mogelijkheden van technologie? Zou jij graag jouw lessen willen aanvullen op dit gebied? En wil jij graag samen met collega’s van andere onderwijsinstellingen in de regio kennis en ervaringen hierover uitwisselen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je gaat in vijf dagdelen heel praktisch aan de slag met de mogelijkheden van zorgtechnologie in jouw onderwijs. Verwacht geen kant en klare oplossing om je onderwijs te herzien, we gaan samen leren en experimenteren. Het is geen vereiste dat je al veel weet van technologie. We gaan aan de slag met vragen als:

  • Wat is er allemaal aan (zorg)technologie?
  • Wat moet ik als docent kennen en kunnen om (zorg)technologie een plek te geven in mijn onderwijs?
  • Hoe ondersteun ik mijn studenten om met (zorg)technologie te werken?

Aanmelden

Via deze link: Aanmelden Tech@doptie onderwijs leerarrangement februari – april2021.

Je kan je aanmelden door contact op te nemen met Simone Jansen, coördinator van het Tech@doptie leerarrangement voor het onderwijs via info@techadoptie.nl.

Meer informatie

Stel je vraag via info@techadoptie.nl of neem contact op met Simone Jansen (simone.jansen@rijnijssel.nl) of Pascal Mariany (p.mariany@rijnijssel.nl). De flyer is hieronder ook te bekijken en te downloaden:

Flyer Techadoptie leerarrangement onderwijs – start feb 2021