Home > Woensdagochtend 14 oktober start van vierde Tech@doptie leerarrangement ‘Voorlopers in Zorgtechnologie’

Woensdagochtend 14 oktober start van vierde Tech@doptie leerarrangement ‘Voorlopers in Zorgtechnologie’

14 oktober 2020

Het is weer mogelijk voor zorg- en welzijnsprofessionals werkzaam bij de partners van het Tech@doptie project zich aan te melden voor de nieuwe editie van het Tech@doptie leerarrangement ‘Voorlopers technologie in zorg & welzijn’.

Op woensdagochtend 14 oktober zal de start plaatsvinden van dit Tech@doptie leerarrangement. Het is inmiddels alweer de vierde keer dat dit leerarrangement wordt gegeven en deze keer zal ivm de coronamaatregelen de editie aangepast zijn. De opbouw bestaat uit voornamelijk online bijeenkomsten en 1 fysieke bijeenkomst.

Flyer leerarrangement zorg- en welzijnsinstellingen Q3-Q4 2020

Vind jij het leuk om meer te weten over de mogelijkheden van technologie? Zou jij graag voorloper op dit gebied willen zijn in jouw team om zo je collega’s te ondersteunen? En wil jij graag samen met collega’s van andere zorginstellingen in de regio kennis en ervaringen hierover uitwisselen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij hebben al enkele inschrijvingen ontvangen, dus schrijf snel in via info@techadoptie.nl

De bijeenkomsten zullen plaatsvinden op de volgende momenten (alle in de regio Arnhem-Nijmegen fysiek of online):

  • Woensdag 14 oktober (9-12 uur)
  • Woensdag 28 oktober (9-12 uur)
  • Woensdag 11 november (9-12 uur)
  • Woensdag 25 november (9-12 uur)
  • Woensdag 9 december (16-19 uur)

Via deze link vind je meer informatie over de inhoud van het leerarrangement en kun je je direct aanmelden. Mochten jullie daarna nog vragen hebben, laat het ons weten!

Meer informatie? Neem contact op met Gert-Jan Jacobs, coördinator van het Tech@doptie leerarrangement via info@techadoptie.nl. Maar de beste bron van informatie is waarschijnlijk jullie collega’s die in een van de eerdere rondes mee hebben gedaan.

www.techadoptie.nl/leerarrangement

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *