Home > Nieuws > Woensdagochtend 17 mrt’21 start van vijfde Tech@doptie leerarrangement ‘Voorlopers in Zorgtechnologie’

Woensdagochtend 17 mrt’21 start van vijfde Tech@doptie leerarrangement ‘Voorlopers in Zorgtechnologie’

17 maart 2021

Het is weer mogelijk voor zorg- en welzijnsprofessionals om je aan te melden voor de nieuwe editie van het Tech@doptie leerarrangement ‘Voorlopers technologie in zorg & welzijn’.

Op woensdagochtend 17 maart zal de start plaatsvinden van dit Tech@doptie leerarrangement. Het is inmiddels alweer de vijfde keer dat dit leerarrangement wordt gegeven en ook deze keer zal ivm de coronamaatregelen de editie aangepast zijn. De opbouw bestaat uit voornamelijk online bijeenkomsten en 1 fysieke bijeenkomst waarbij Our House on Wheels wordt ingezet om te experimenteren met technologie voor zorg en welzijn.

Flyer leerarrangement werkveld Q1-Q2 2021

Vind jij het leuk om meer te weten over de mogelijkheden van technologie? Zou jij graag voorloper op dit gebied willen zijn in jouw team om zo je collega’s te ondersteunen? En wil jij graag samen met collega’s van andere zorginstellingen in de regio kennis en ervaringen hierover uitwisselen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij hebben al enkele inschrijvingen ontvangen, dus schrijf snel in via info@techadoptie.nl

De bijeenkomsten zullen plaatsvinden op de volgende momenten (alle in de regio Arnhem-Nijmegen fysiek of online):

  • Woensdag 17 maart (9-12 uur)
  • Woensdag 31 maart (9-12 uur)
  • Woensdag 14 april (9-12 uur)
  • Woensdag 28 april (9-12 uur)
  • Woensdag 19 mei (9-12 uur)

Via deze link vind je meer informatie over de inhoud van het leerarrangement en kun je je direct aanmelden. Mochten jullie daarna nog vragen hebben, laat het ons weten!

Meer informatie? Neem contact op met Gert-Jan Jacobs, coördinator van het Tech@doptie leerarrangement via info@techadoptie.nl. Maar de beste bron van informatie is waarschijnlijk jullie collega’s die in een van de eerdere rondes mee hebben gedaan.

www.techadoptie.nl/leerarrangement