Home > Nieuws > Hoe vullen mens en machine elkaar aan?

Hoe vullen mens en machine elkaar aan?

10 juli 2018

Hoe vullen mens en machine elkaar aan?

Verrassend en verdiepend programma over de impact van robotisering met veel praktijkvoorbeelden. En ontmoet de nieuwste robots in het echt.

Samenwerken met robots
Robotisering en automatisering zijn niet te stoppen en spelen op steeds meer terreinen van onze samenleving een rol. Hoe bereid je je hierop voor en profiteer je van de kansen die robots te bieden hebben? De sleutel: zorg dat mens en slimme machine optimaal samenwerken.

Met in het programma:

  • De robot van de toekomst: met inspiratie van TUD-prof Martijn Wisse over het biologisch geïnspireerd robotbrein en Amerikaanse keynote Pamela Pavliscak over “emotioneel slimme” robots.
  • De roboteconomie: wat zijn de kansen voor het bedrijfsleven?
  • De impact op jouw organisatie: sluit aan bij de rondetafelsessies voor de industriezorge-commerce en transport & logistiek of pitch een eigen vraagstuk voor de overige tafels.
  • Showprojecten: ervaar zelf aan welke toekomst de Nederlandse robotlabs en -bedrijven werken.
  • HUBOT-tentoonstelling: wat zijn de nieuwe banen door robotisering en zijn het er genoeg?

Schrijf je nu in en profiteer tot 4 augustus van ons earlybirdtarief. Bestel jouw kaarten hier.

Lessen uit de praktijk
Robotisering betekent meer dan banenverlies. Hoor op 12 oktober hoe vooruitstrevende partijen robots een plek geven binnen hun organisatie en wat hun belangrijkste praktijklessen zijn. En ga tijdens de rondetafelgesprekken in gesprek over de kansen voor jouw organisatie.

Ontmoet robotontwikkelaars
Ook de ontwikkelaars van de nieuwste robotsystemen praten je bij. Laat je wegblazen door wat nu al mogelijk is, met onder andere techontwikkelaars als Vizyr, dat robots beter leert kijken en daarmee klanten als Amazon bedient.

Innovation Alley en HUBOT-tentoonstelling
Ontmoet tijdens de pauzes de nieuwste robots in onze Innovation Alley en kijk welk beroep van de toekomst bij jou past in de HUBOT-tentoonstelling.

Sluit je aan
Kortom, een bomvol programma met topsprekers, persoonlijke verdiepingssessies waar veel te zien en te beleven is. Mis deze dag niet en bestel hier jouw tickets. Tot 4 augustus profiteer je van een earlybirdkorting en bespaar je 100 euro op het reguliere tarief.