Home > Nieuws > RaspberryPi competitie 2019-2020 aftrap met studenten

RaspberryPi competitie 2019-2020 aftrap met studenten

10 januari 2020

Op de eerste vrijdagmiddag van het dit jaar zitten de Rijn IJssel studenten uit de verschillende richtingen bij elkaar voor de aftrap van het Raspberry Pi samenwerkingsproject. Het thema van dit jaar: Doe een uitvinding met maatschappelijke relevantie! 

De studenten komen vanuit de verschillende opleidingen van Rijn IJssel en worden begeleid door docenten van die betreffende opleiding en docentonderzoekers van het Tech@doptie practoraat.

Dit jaar doen er mee 5 studenten van de opleiding applicatieontwikkelaar en een dozijn studenten van de opleiding humantechnology, samen vormen zij 4 teams. Zij werken in gemixte teams aan een uitvinding om allerhande zaken in een grote stad te ‘verbeteren’ en effici├źnter te maken, met maatschappelijke relevantie! De doelgroep waarvoor wordt uitgevonden is heel breed. Vanuit Tech@doptie geven wij handvatten voor de doelgroep van mensen uit de zorg en welzijn sector.

De studenten en begeleiders hebben veel zin in deze crossover, een mooie nieuwe vorm van onderwijs.

Wij zijn heel nieuwsgierig tot welke mooie oplossingen zij met elkaar komen en wensen de studenten en begeleiders: Simone Jansen, Angelique Brinkman, Jeroen van de Bree en Pascal Mariany, heel veel succes!

Wil je meer lezen over de RaspberryPi competitie 2019-2020, klik dan hier.

Je kunt ook contact opnemen met Pascal Mariany.